Gość el_pollaco Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam... Mam pytanie dotyczące rozmiaru szczotek rozrusznika w Sunny 1.4 LX z 1992... Czy mógłby mi ktoś pomóc, bo nie chce rozkręcać i mierzyć, potem skrecać i jechać po te szczotki no i znów rozkrecać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość el ronin00 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam... Mam pytanie dotyczące rozmiaru szczotek rozrusznika w Sunny 1.4 LX z 1992... Czy mógłby mi ktoś pomóc, bo nie chce rozkręcać i mierzyć, potem skrecać i jechać po te szczotki no i znów rozkrecać Pozdrawiam Zobacz na ten temacik http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/33517-n15-rozrusznik/page__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość el_pollaco Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Oki znalazłem:) 14x4mm... Dzieki el ronin00 za pomoc... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.