Gość rudi12 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 czesc mam pytanie mam niemiecka wersję n15.z silnikiem 14.75 koni podobno to ta sama wersja co na europe która ma 87koni,tylko ta na niemcy jest zdławiona .i tu pytanie czy idzie to jakoś odblokowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Użyj opcji "szukaj" to się dowiesz. Było na forum wiele razy. Problemem o ile pamiętam jest kolektor ssący. Było to też opisane w Motorze - artykuł dostępny jest na forum - wyszukiwarka to naprawdę dobra rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saturator Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 witam szukałem za pomocą wyszukiwarki jak zwiekszyć moc w almerze n 15 i nie znalazłem jak by ktos mókł podesłać linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Wyszukiwarka to słaby punkt tego forum, ale...nie trać głowy http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/40359-zredukowana-moc-w-silnikach-ga14de-i-ga16de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.