jarekl Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam Dzisiaj rano przy wyłączonym silniku (benzyna 1.5) usłyszałem dziwne dźwięki z działającego nawiewu (od strony pasażera), coś jakby rozwalone łożysko. Czy ktoś może wskazać w czym może być problem i ewentualnie jakie będą koszty naprawy (wymiany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adr7 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ala stoi na dworzu?? prawdopodobnie mróz zadziałał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekl Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ala stoi na dworzu?? prawdopodobnie mróz zadziałał Tak, stoi na dworzu. Popołudniu nawiew działał już bez zarzutów - więc jak piszesz to prawdopodobnie mróz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Heh nom raczej mróz. Wiatraczek moze zamarzł ja tak nie raz miałem w polonezie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek70 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam, nawiązując do już rozpoczętego tematu mam pytanie: czy ktoś z Was wie, czy możliwe jest w N16 "bezinwazyjne" wymontowanie silnika wentylatora nawiewu od spodu, bez rozbierania deski rozdzielczej i demontowania innych osłon w kabinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.