kamil_krasnik_f Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam mam pytanko dzis rano przy -16 po odpaleniu samochodu za pierwszym razem pochodzil okolo minuty i zgasl i nie moglem odpalic (woda w filtrze byla ) i pozniej co sie okazalo wywalilo mi przez filter olejowy litr oleju i co moglo byc przyczyna ? wczesniej nie mialem takiego czegos z odpalaniem zadnych problemow ?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chmielo Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 może odma zamarzła,może filtr nie był mocno dokręcony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_krasnik_f Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 filtr dokrecony napewno mocno a odma byla sprawdzana nic w niej nie bylo takze nie wiadomo jak szukac i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Może uszczelka sparciała na mrozie i popękała a ciśnienie zrobiło swoje. Ja tam tankuję pod korek jak mam już połowę baku i dolewam depresatora. Wszystko przejrzane przed zimą i kręci bez zająknięcia. Niechby spróbował nie odpalić, to na żyletki bym odstawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.