Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12]

tadek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam kłopot z radiem zwłaszcza ran kiedy kręce kołem kierownicy-albo sie pogłasnia,cichnie.zmieniaja sie stacje.Nie wiem jak to rozwiazać,moze ktoś poradził sobie z tym problemem,model po lifcie.Pozdrawiam

Też to mam ale Primera P11 - dziwne to ale nie mam pojęcia co to. Wygląda jakby wiązka kabli zpstała przetarta przez obracającą kolumnę kierownicy.

W p12 już bywały takie usteki i w zależności od silnika trzeba było wymienić: przełączniki na kierownicy, przyciski sterowania radiem (te pod wyświetlaczem), i coś jeszcze ale nie pamiętam. Jak znajde to napisze dokładnie.

• 2 tygodnie później...

P12 2005r Też tak miałem i okazało się że przyczyną tych samoistnych zmian radia jest

pilot na kierownicy ,po wymianie :) jest dobrze.pozdrawiam

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Witam !!!

Mam to samo ale zauważyłem że dzieje się tak tylko wtedy kiedy jest zimno na dworze ( tak około 4stC i mniej na zewnątrz)

jak się rozgrzeje w środku wszystko wraca do normy.

Jeśli już ktoś usunął usterkę proszę o poradę.

Z góry dziękuje i pozdrawiam Janusz

Witam. Mam podobny problem ale z radiem. Jak były mrozy to radio grało a jak teraz to radio w ogóle nie działa ani nie znajduje stacji. Cd działa dobrze. Proszę o pomoc bo to jest trochę denerwujące mieć radio a słucha się tylko płyt.

Witam. Mam ten sam problem i byłem z nim u elektryka powiedział mi, że to z tego co pamiętam jakaś taśma maka czy jakoś tak i tego się nie naprawia tylko wymienia. Koszt samej wymiany powiedział ok 150-200 zł ale taśma jest dosyć droga bo może nawet 1000 zł. Mówił żeby się nie przejmować puki działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...