tadek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam mam kłopot z radiem zwłaszcza ran kiedy kręce kołem kierownicy-albo sie pogłasnia,cichnie.zmieniaja sie stacje.Nie wiem jak to rozwiazać,moze ktoś poradził sobie z tym problemem,model po lifcie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurcy Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Też to mam ale Primera P11 - dziwne to ale nie mam pojęcia co to. Wygląda jakby wiązka kabli zpstała przetarta przez obracającą kolumnę kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 W p12 już bywały takie usteki i w zależności od silnika trzeba było wymienić: przełączniki na kierownicy, przyciski sterowania radiem (te pod wyświetlaczem), i coś jeszcze ale nie pamiętam. Jak znajde to napisze dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djanek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja mam podobne problemy, na wiosnę dobiorę się i zobaczę co się dzieje Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekznik Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 P12 2005r Też tak miałem i okazało się że przyczyną tych samoistnych zmian radia jest pilot na kierownicy ,po wymianie jest dobrze.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hator Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 mam to samo w p12 1,9 dci 2005 i nie wiem co robić, same sprzeczne informacje o przyczynie. jakby ktoś coś wiedział proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 72JANUSZ Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam !!! Mam to samo ale zauważyłem że dzieje się tak tylko wtedy kiedy jest zimno na dworze ( tak około 4stC i mniej na zewnątrz) jak się rozgrzeje w środku wszystko wraca do normy. Jeśli już ktoś usunął usterkę proszę o poradę. Z góry dziękuje i pozdrawiam Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam. Mam podobny problem ale z radiem. Jak były mrozy to radio grało a jak teraz to radio w ogóle nie działa ani nie znajduje stacji. Cd działa dobrze. Proszę o pomoc bo to jest trochę denerwujące mieć radio a słucha się tylko płyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erbol Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam. Mam ten sam problem i byłem z nim u elektryka powiedział mi, że to z tego co pamiętam jakaś taśma maka czy jakoś tak i tego się nie naprawia tylko wymienia. Koszt samej wymiany powiedział ok 150-200 zł ale taśma jest dosyć droga bo może nawet 1000 zł. Mówił żeby się nie przejmować puki działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.