Gość rami1000 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 -- --| |-- [ 1 2 ] [_3____4_] Potrzebuje pilnie opis kostki aparatu zapłonowego. wydaje mi się że powinno być 1 biały, 2 czerwony, 3 czarny, 4 zielony. Nie mam pewności a wole nie sprawdzać metodą prób i błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donn_primerra Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 na sto procent cię zgadza az byłem ci sprawdzić. co by ta sprawe do konca poprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rami1000 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 kable polutowane zamiast kostki, aparat od kolegi działa teraz tylko poczekam zobacze czy to była wina problemów, narazie odpala bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 u mnie jest pomarańczowy +12 V czarny masa brązowy sygnał obrotów i czarny z czerwonym chyba ,,,, zakresty prądowe to 0,2 V -0,3V na jednym a na drugim 2-3 V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.