Gość Kurpik Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jak sie polaczyc z bluetooth w x trailu? mam instrukcje ale niestety jest po niemiecku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość X_S Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Jak sie polaczyc z bluetooth w x trailu? mam instrukcje ale niestety jest po niemiecku. Ja mam menu po angielski, czego nie wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kurpik Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja mam menu po angielski, czego nie wiesz? nie wiem od czego zacaac co musze ustawic piersze radio czy telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Orześ Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jak sie polaczyc z bluetooth w x trailu? mam instrukcje ale niestety jest po niemiecku. Jeżeli to T31, to podaj rodzaj radia, spróbuję pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość X_S Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie wiem od czego zacaac co musze ustawic piersze radio czy telefon Masz to radio z nawigacją? Jak tak, to tam jest podany numer ID, który wpisujesz w komurę i masz połączenie, możesz wpisać swój numer, albo hasło(nie pamiętam dokładnie, tylko raz na początku to robiłem. Radio potem samo wyszukuje telefonu, a jak nie chce to wciskasz PHONE i sam szuka, oczywiscie musisz miec włączonego bluetootha w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waleszczak Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 W menu bluetooth jest opcja parowania telefonu z radiem,kod jest chyba standardowy 1234,proste jak drut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kurpik Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 W menu bluetooth jest opcja parowania telefonu z radiem,kod jest chyba standardowy 1234,proste jak drut tak chlopaki juz opanowalem, dziekuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.