Gość ksyshio Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam! Chciałbym się zorientować ile może kosztować malowanie progów wraz ze szpachlowaniem progów, nadkola LP, nadkola LT i PT.?? Jak ktoś się orientuje lub już robił takie malunki niech podrzuci info .. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wiesz zalezy od lakiernika Ale dobry lakiernik ci weźmnie z 300zł za samo pomalowanie + szpachla i robota. Potrenuj i zrób to sobie sam. Szpachlowanie nie jest trudne trzeba tylko dobrze potem szpachle dotrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 trzeba jeszcze mieć warunki gdzie to zrobić.... kupić szpachlę apiery ścierne, i nauczyć się, od razu tak nie wychodzi kupić podkład, lakier no i pistolet, potem polerowanie... wcale nie tak hop, jak radzisz. jak się zaczyna od zera to koszta rosną... ale znów lakiernik zrobi fuszerę na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja ci powiem że łatałem swojego poloneza i źle nie wyszło. Gorzej było z malowaniem poniewaz musisz ładnie połozyc baze a potem lakier zeby mgiełka nie wyszła no a szpachle to kładniesz warstwowo. I ja to robiłem w lato to było ciepło a teraz to raczej kicha chyba ze masz ogrzewany garaż. Albo poczekaj z tym do wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ksyshio Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 podziekował... kurcze... ja zrobilem sobie rpogi przed wiosna i teraz mi odpryskuje farba. Musze go zwiesc na docieranie do dobrego lakiernika, bo fuszere to ja moge odwalic. Wogole co mi sie urodziło na nadkolach... wzery takie ze wszlo w bagazznik ... musialem odciac ten fetor i wspawac co nieco... Ale N15 chociaz zlamalo by sie w pol to i tak je kocham.. SR n15 jest cudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.