Gość cyklonit Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Czy wyjęcie akumulatora z N16 2.2 Di na kilka dni, nie spowoduje jakiś zresetowań komputera, czy innych skutków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ja mam dość przykre oświadczenia z odpinaniem akumulatora teraz nie działają u mnie zegary pisałem na forum ale nikt nie miał takiego przypadku mi sie wydawało ze po odpieciu akumulatora nic sie nie powinno stac no ale stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zresetuje ci sie komputer, bedziesz go od nowa musiał zaprogramowac bo tak to bedzie głupiał. W polonezie to wygladało tak ze musiałem zapalic samochód i nic nie ruszajac nawet gazu musiał pochodzic az załączy sie wentylator natomiast nie wiem jak w almerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 nic się ni stanie, moja stała miesiąc bez pradu, zaskoczyła z kopa, żadnego uczenia komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel. Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Almery n16 przed FL nie muszą się niczego uczyć... Można odłączać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theant Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dokładnie... W poprzednią zimę Almerka stała bez aku tydzień i nic jej nie było, nie trzeba było programować/uczyć ECU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cyklonit Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Po kilku dniach akumulator włożyłem na powrót. Potwierdzam - nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.