_Janusz_ Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Po polsku niestety nie ma. Tylko po angielsku, ale ten angielski jest na tyle prosty, że bez problemu idzie zrozumieć co jest napisane i jak postępować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alaniasty Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jakby ktos miał serwisówke do P11 144 to chetnie przygarnę. Instrukcja ogólna po polsku jest tu http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1849628&highlight=instrukcja+nissan+p+11+lift&sid=0ed625adb925e652dbae0018d3f8fbba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Enid Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Potrzebuję książki do naprawy Nissana Primery P10 rocznik 1996 JAkby ktoś był tak miły i dał jakiegoś linka, bo klikam większość i okazuje się, że nie działają :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Potrzebuję książki do naprawy Nissana Primery P10 rocznik 1996 JAkby ktoś był tak miły i dał jakiegoś linka, bo klikam większość i okazuje się, że nie działają :( http://chomikuj.pl/klonek84/Nissan+Primera+P11*2c+P11.144/Nissan+Primera+CD20T/Nissan+Primera+P11/Nissan+Primera+%2790-%2799+-+Haynes*2c+Poradnik+obs*c5*82ugi+i+naprawy,409486188.pdf musisz mieć konto na chomiku, ale rejestracja jest szybka i darmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Tu masz Haynesa i Sam Naprawiam no i Service manuale, ale tylko do wersji benzynowej 2.0. W Haynesie nie ma Diesela opisanego a w Sam Naprawiam jest http://chomikuj.pl/sethq/Dokumenty/Nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Enid Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dzięki! Kochani jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieciak Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam serdecznie posiadam primere cd 2.0 diesel P11-G sedan/limuzyna rocznik 98 i potrzebuje instrukcji jak sememu ją naprawiać, pomoże ktoś?? z góry dziękuję Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Dzieciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Tu masz service manuala http://chomikuj.pl/sethq/Dokumenty/Nissan/Primera+P11+service+manual+-+Europe+version do P11 wersja EU. Co chcesz naprawić? Poza tym poszukaj Haynesa do Primery. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Janusz_lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieciak Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzieki, do naprawy jeszcze nic konkretnego ale poczytać zapoznać się z takimi lekturami zawsze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek.83 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam serdecznie mam problem z odpaleniem mojej primerki po wymianie rozrządu i głowicy może ktoś wie jaka może być przyczyna, ładnie kręci ale nie chce zapalić może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam serdecznie mam problem z odpaleniem mojej primerki po wymianie rozrządu i głowicy może ktoś wie jaka może być przyczyna, ładnie kręci ale nie chce zapalić może ktoś pomóc? Witam nowego kolegę. Nie piszesz swojego tematu-zapytania tam gdzie trzeba. Tutaj jest dział instrukcje i chodzi w nim o instrukcje obsługi, serwisówki - książki. Po za tym uzupełnij profil tak jak trzeba, gdyż nigdy nie będziesz miał odpowiedzi. Na forum nie ma jasnowidzów ani wróżek. Primer jest wiele, jak i silników, mocy, roczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0203 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Odsprzedam "Poradnik obsługi i naprawy Nissan Primera P10-11" Nowy, cena 70,- Ja płaciłem 90,- Pokryję koszt wysyłki, Kontakt na e-mail marek0203@wp.pl. Gdańsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpiner Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam czy ktoś ma instrukcję obsługi do Nissana Primery P12 - manual sam naprawiam? - w necie znalazłem jedynie pdf, który składa się z 9 części ale nie mam tam informacji gdzie znajduje się np. przycisk do awaryjnego otwierania klapy od bagażnika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PONYX Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Witam, Mam taką instrukcję została mi po sprzedaży mojej Primery. Nissan Primera Wagon P11 1999-02 Instrukcja obsługi PL Zamienię ją na działające radio samochodowe (Warszawa).Mój tel 661 844 696 Edytowane 4 Marca 2015 przez PONYX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESMAK Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 poszukuje sam naprawiam do primery p11 naynsa w pdfe. komp padl i wsio poszlo w pizdu. kiedys tu byla teraz nie moge znaleść. dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Może ktoś wstawić link do instrukcji serwisowej - lub sam naprawiam - do primery p12 benz.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fischer Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 halllo, czy ma tutaj ktoś działającą instrukcję do P12?? bo wszystkie co otwieram do p12 na tym temacie to błąd wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 halllo, czy ma tutaj ktoś działającą instrukcję do P12?? bo wszystkie co otwieram do p12 na tym temacie to błąd wyskakuje Namiary znajdziesz u mnie w stopce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobikRKS Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Witam szanowne grono Od trzech dni jestem(czy szczęśliwym to się okaże ) posiadaczem Primerki a od dwóch dni próbuję znaleźć działającą instrukcję obsługi komputera pokładowego.Ktoś może coś takiego posiada w swoich zbiorach?Rocznik 2004 po liftingu.Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Instrukcje u mnie ....namiary w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlwaysRemember Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nissan Primera P11.144 Service Manual, w razie czego pisać na pw jakby coś nie działało. http://www.mediafire.com/download/bchm6n79xa21dto/serwis+manual+P11-144.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawellodz Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Witam kolegów może ma ktoś z was service manual do primery p12 był bym bardzo wdzięczny za udostępnienie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1213yogibear Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam kolegów może ma ktoś z was service manual do primery p12 był bym bardzo wdzięczny za udostępnienie pozdrawiam serdecznie Logujesz się na chomikuj.pl i w wyszukiwarce wpisujesz: "nissan primera p12". Wyskoczy Ci trochę wyników - zawęź je do plików powyżej 100 MB. Ja ściągnąłem plik: Nissan Primera P12 - Sam Naprawiam ENG.rar165 MB A tu link: http://chomikuj.pl/Guardian11/Nissan+Primera+P12 Gość ma tam jeszcze kilka ciekawych plików dotyczących Primery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Mogę ci wysłać na maila. Instrukcja do P10 wydawnictwo AUTO i Instrukcja P10 i P11 "Haynesa" Jakby co to pisz na maila : wielkijack@simplusnet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ78 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 kto ma instrukcje do p11 haynsa? dzięki za wysyłkę. grzesmak9@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi