Gość kokosos Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam... zakladal ktos moze do siebie jakas chromowana atrape chlodnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomcio15 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Czy skusiłeś sie na akcesoria US-Import z Allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokosos Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 http://allegro.pl/item847787432_chrom_grill_atrapa_nissan_navara_pathfinder.html nad tym sie zastanawiam, ale tez jest pytanie jak to bedzie wygladalo i sie trzymalo na zywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tyniek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Przestrzegam przed chromem, po prostu obłazi z tak cienkich rzeczy. Kupcie "siatkę" ze stali nierdzewnej, droższa, ale na pewno wszystko przetrzyma. Kumpel miał takie cudo, po paru miesiącach wyglądało jak niedomyty plaster miodu. Szkoda kasy, ale każdy ma wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 tyniek co ty za głupoty gadasz. Ja mam od roku grill założony, a kupiony na usinport.pl, i jakoś się trzyma. Szybki montaż. Chrom jak był, tak jest. Nawet od kamyków nic nie odpadło;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokosos Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 tyniek co ty za głupoty gadasz. Ja mam od roku grill założony, a kupiony na usinport.pl, i jakoś się trzyma. Szybki montaż. Chrom jak był, tak jest. Nawet od kamyków nic nie odpadło;p a masz moze jakies foto jak wyglada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PYRA Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jak mozna takie gowno kupic? jak to wyglada heheheh masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokosos Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jak mozna takie gowno kupic? jak to wyglada heheheh masakra nikt ci nie karze tego kupowac, zeby nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.