Gość konradmatyja Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Z okazji lodu na osiedlu wdepnąłem wczoraj w hebelek i ABS zadziałał ale słychać głośny brzdęk jakby ktoś strzelił z wielkiej sprężyny, i tak za każdym razem. A jak jest u was? też taki dziwny dźwięk wydają czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waleszczak Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Normalka,a dlaczego według Ciebie dziwny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkozek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 słychać głośny brzdęk jakby ktoś strzelił z wielkiej sprężyny, i tak za każdym razem. A jak jest u was? u mnie hmm "jakbym jakimś rylcem hamował przywiązanym do buta, robiąc w lodzie szczeliny" . Auto mam od niedawna, kilka razy musiałem w ten sposób zahamować, zadziałało skutecznie, przestałem się przejmować, ale przyjemne to to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konradmatyja Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Normalka,a dlaczego według Ciebie dziwny? Znałem ten dźwięk raczej z gry w piłkarzyki na sprężynkach. w poprzednich autach z ABS było tylko zgrzytania i walenie w pedał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maclut Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Z okazji lodu na osiedlu wdepnąłem wczoraj w hebelek i ABS zadziałał ale słychać głośny brzdęk jakby ktoś strzelił z wielkiej sprężyny, i tak za każdym razem. A jak jest u was? też taki dziwny dźwięk wydają czy nie? A u mnie też brzdęk i głośne szur szur . Jak dla mnie do zaakceptowania póki skutecznie hamuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.