duziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam klubowiczów. Mam jedno pytanko, a mianowicie:posiadam primerę z 2001r, silnik 1.8. parę tygodni temu zapalił mi sie check, pojechałem na komputer i majster oświadczył mi, że komputer wykazał błąd-"zbyt mała dawka paliwa". Jeżdżę cały czas Nyską i nic sie z nią nie dzieje, normalnie odpala i jeździ bez zarzutów. Mechanik powiedział mi, że można z tym normalnie jeździć i nic się nie stanie.Powiedzcie mi czy ma to jakich wpływ na samochód, bo nie wiem czy mu wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keszus Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Pada przepływka możesz już się rozglądać za nową. Bo może ci stanąć na drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 a orientujesz się cenowo jak to wygląda? Ile to może kosztować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keszus Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 od 200 do 800 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radekwawa Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 od 200 do 800 zl Najlepiej kupić w serwisie Nissana oryginalną, ja płaciłem w tym roku chyba 320 zł ;] taniej nie zanajdziesz - ale musisz podzwonic po serwisach, więcej nie jest warta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keszus Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Za 320 zł to jest przepływka BOSCH regenerowana. A ja mam dostęp do takich za 220 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radekwawa Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Za 320 zł to jest przepływka BOSCH regenerowana. A ja mam dostęp do takich za 220 zł Heh, kupiłem nowiutką nie śmiganą przepływke ;] a co do regenerowanych to faktycznie trzeba uważać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.