Gość SNOOKPOMAND Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam Dzisiaj montowałem w niezależnym serwisie czujniki cofania w swoim 30dniowym qq+2 . Instalacja przebiegła pomyślnie. Podczas demontarzy bocznych paneli wewnątrz bagażnika człowiek montujący czujniku pokazał mi w jaki sposób nissan w "profesjonalny sposób" doprowadz samochód do homologacji N1 która kosztje 1500zł w salonie. Pasu bezpieczeństwa z III rzędu siedzien z prawej jak i lewej storny nie są demontowane, tylko ucinene. Sam dotykałem pasów które były poprostu ucięte nożem lun nożyczkami w taki sposó by same się schowały pod boczną tapicerkę, Pracownikom serwisu ktory zajmuje się demontażem III rzędu siedzeń polega na wy..... rzędu siedzen natomiast pasy z lewej i prawej strony są poprosyu ucinbane by automatyczne się schowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Może mój samochód też tak ma. Ale pasy dostałem kompletne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.