Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wtyczka do zmieniarki fabrycznej CLAIRON

jacek_81

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie do szanownych forumowiczów odnośnie wtyczki którą się wpina w fabryczne radio Nissana (min. Primery i Almery)a oznaczoną poniżej na schemacie jako AM12MW / J801.

post-6640-1261659225,8602_thumb.jpg

Poszukuje takowej bo chciałbym podłączyć fabryczną zmieniarkę. Może ktoś wie czy da się użyć z innego źródła taką wtyczkę (np inne auto ma taką albo może da się ją dokupić samą w jakimś sklepie) bo u siebie nie mam fabrycznie pociągniętej instalacji do zmieniarki. Szukałem na internecie ale z mizernym skutkiem. Wiem że można kupić oryginalny kabel ale to będzie ostateczność. Na razie szukam samej wtyczki. A może ktoś z forumowiczów ma taką na sprzedaż? Wszelkie uwagi mile widziane.. :rolleyes2:

Pozdrawiam

Jacek

• 2 miesiące temu...

Witam Jacek!!!!!!

I co, kupiłeś kabel? Proszę pilnie o odpowiedź bo sam poszukuję i nie wiem gdzie kupić!!!

Mam zmieniarkę a nie mam kabla, no i nie gra...!

Pozdrawiam!

Witam Jacek!!!!!!

I co, kupiłeś kabel? Proszę pilnie o odpowiedź bo sam poszukuję i nie wiem gdzie kupić!!!

Mam zmieniarkę a nie mam kabla, no i nie gra...!

Pozdrawiam!

Zerknij tam ,może coś mają http://www.smartbay.pl/g9/c79/s471/o-offers-DESC-3.html

• 2 tygodnie później...
Gość fragles13

Mam taki kabel do sprzedania, długość wystarczająca na wyprowadzenie zmieniarki do bagażnika. Kupiłem go za 200zł, mogę odstąpić za 100 - w związku z awarią zmieniarki i wymianą oryginalnego radia na 2din.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...