jacek_81 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Witam! Mam pytanie do szanownych forumowiczów odnośnie wtyczki którą się wpina w fabryczne radio Nissana (min. Primery i Almery)a oznaczoną poniżej na schemacie jako AM12MW / J801. Poszukuje takowej bo chciałbym podłączyć fabryczną zmieniarkę. Może ktoś wie czy da się użyć z innego źródła taką wtyczkę (np inne auto ma taką albo może da się ją dokupić samą w jakimś sklepie) bo u siebie nie mam fabrycznie pociągniętej instalacji do zmieniarki. Szukałem na internecie ale z mizernym skutkiem. Wiem że można kupić oryginalny kabel ale to będzie ostateczność. Na razie szukam samej wtyczki. A może ktoś z forumowiczów ma taką na sprzedaż? Wszelkie uwagi mile widziane.. Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barszu Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witam Jacek!!!!!! I co, kupiłeś kabel? Proszę pilnie o odpowiedź bo sam poszukuję i nie wiem gdzie kupić!!! Mam zmieniarkę a nie mam kabla, no i nie gra...! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truedomel Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witam Jacek!!!!!! I co, kupiłeś kabel? Proszę pilnie o odpowiedź bo sam poszukuję i nie wiem gdzie kupić!!! Mam zmieniarkę a nie mam kabla, no i nie gra...! Pozdrawiam! Zerknij tam ,może coś mają http://www.smartbay.pl/g9/c79/s471/o-offers-DESC-3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barszu Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Zerknij tam ,może coś mają http://www.smartbay.pl/g9/c79/s471/o-offers-DESC-3.html a nie znacie moze jakiejs strony czy serwisu w 3miescie albo blisko trojmiasta gdzie moznaby zamowic/zrobic cala instalacje? Myliscie ze jak podjade do "car audio" czy cos takiego to zrobia mi taki kabel?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mam taki kabel do sprzedania, długość wystarczająca na wyprowadzenie zmieniarki do bagażnika. Kupiłem go za 200zł, mogę odstąpić za 100 - w związku z awarią zmieniarki i wymianą oryginalnego radia na 2din. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.