NUREK MAV Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Pedał nie cofa mi sprzegła zostaje w pozycji po naciśnięciu ok 3/4 od podłogi i nie wiem czy to sprzęgło mi pada czy może jakis problem techniczny z pedałem. Stało to sie z dnia na dzień. Problemu z wkładaniem biegów nie mam poza gaśnięciem podczas ruszania i wrzuceniem wstecznego. Sało to sie niestet w wigilie a byłem grzeczny więc nie wiem czemu gwiazdor zrobił mi takiego psikusa :-) Wszystkiego Najlepszego w Świeta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Buahahaha jaki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witajcie ! Odsyłam Cię do tematu "sprzęgło krótkie nie odbija pedał" kolegi "Stefanopulus" - ostatni post z 3 lipca tego roku (obecnie na 5 stronie) może tam uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie, dość obszernie tam opisałem co może byś przyczyną takiej usterki choć też nie wykluczam pęknięcia słoneczka w docisku sprzęgła. Dwie różne informacje podawane przez Ciebie trochę zamydlają postawienie trafnej diagnozy. Tu link: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/54970-sprzego-krotkie-i-nie-odbija-peda/ Usterek może być kilka z podobnymi objawami. Jeśli wystąpiła opisana w podanym temacie usterka w Twoim samochodzie to po przeczytaniu tego tematu masz gotową odpowiedź i wskazówki. Jeśli będziesz miał jakieś dodatkowe pytania to pisz. Napisz też z którego roku jest Twój Terrano czy Maverick albo dopisz to w "informacjach o sobie" wtedy nie będzie trzeba się Ciebie pytać za każdym razem jak zadasz jakieś pytanie o rocznik Twojego samochodu. Zacznij od tego co jest opisane w podanym temacie bo to najłatwiej i najszybciej można sprawdzić. Powodzenia Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witajcie ! Odsyłam Cię do tematu "sprzęgło krótkie nie odbija pedał" kolegi "Stefanopulus" - ostatni post z 3 lipca tego roku (obecnie na 5 stronie) może tam uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie, dość obszernie tam opisałem co może byś przyczyną takiej usterki choć też nie wykluczam pęknięcia słoneczka w docisku sprzęgła. Dwie różne informacje podawane przez Ciebie trochę zamydlają postawienie trafnej diagnozy. Tu link: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/54970-sprzego-krotkie-i-nie-odbija-peda/ Usterek może być kilka z podobnymi objawami. Jeśli wystąpiła opisana w podanym temacie usterka w Twoim samochodzie to po przeczytaniu tego tematu masz gotową odpowiedź i wskazówki. Jeśli będziesz miał jakieś dodatkowe pytania to pisz. Napisz też z którego roku jest Twój Terrano czy Maverick albo dopisz to w "informacjach o sobie" wtedy nie będzie trzeba się Ciebie pytać za każdym razem jak zadasz jakieś pytanie o rocznik Twojego samochodu. Zacznij od tego co jest opisane w podanym temacie bo to najłatwiej i najszybciej można sprawdzić. Powodzenia Andrzej Wielkie dzieki za odpowiedz i poradę. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.