Gość 17Nowy Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam! mam pytanie czy ktoś orientuje się gdzie można w małopolsce dorobić fachowo kluczyk z immobilajzerem i centralnym zamkiem , do nissanka może jakieś ceny orientacyjne??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bastard Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 najprawdopodobniej w ASO, w Krakowie mieści się naprzeciw motelu krak, i na wlocie od strony Wieliczka, Tarnów dzielnica prokocim, z doświadczenia powiem że w ASO w Gdańsku ta przyjemność kosztowała mnie 750 zł, nie miałem kodu do NATSA który był sprowadzany z centrali zdaje sie z Austrii więc trwało to kilka dni, nie wiem czy da się to zrobić poza ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam. Ja również noszę się z zamiarem dorobienia kluczyka. W ASO w Zielonej Górze cena 600-700 zł. Znalazłem zakład który dorabia za około 250-300 w Żarach ale niestety nie zaprogramują centralnego zamka. A jeżeli chodzi o Małopolskę to można spróbować tutaj "fabryka kluczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 17Nowy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 dziękuję za info jak coś sie dowiem to napiszę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donkamyk Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 witam Starachowice oryginał 450 zł POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.