FioleK Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Jakoś ciężko na forum wyszukać taki temat, w którym mógłbym znaleźć odpowiedż na pytanie: Czy felgi 8J (8 calowe) z ET45 podejdą do Maximy A32B ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Chyba będzie prościej jak zadzwonisz do aso, może powiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalllo Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Chyba będzie prościej jak zadzwonisz do aso, może powiedzą. Ta w serwisie to oni o Maximie to więdzą tylko tyle że był taki model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FioleK Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ta w serwisie to oni o Maximie to więdzą tylko tyle że był taki model Bardzo dobrze powiedziane... Ja na Górczewskiej podczas rozmowy z kierownikiem serwisu miałem wrażenie, że rozmawiam z polonistą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bushman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Do J30 mi pasowaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Prawda, 1 mówi jedno 2 mówi drugie. Czasami niezłe jaja są ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.