Dominik14 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jak w temacie bo nie znalazlem na forum nic o tym.Mam do kupna tanio szybe tylko ze z P11 po lifcie a ja mam hatchbacka przed liftem i nie wiem czy pasuje.Dodam ze symbole na szybie sa takie same w jednej i drugiej.Prosze o szybka pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Takie same. Tylko że jeśli to szyba z angola to daruj sobie, bo wycieraczki pracują tam w drugą stronę i twoje nie będą zbierały potem wody z niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tak szyba z angola ale za 100 nie za 350 w sklepie.Ciekawe co piszecie na forum o szybach z angoli.Macie troche racji bo jak szyba jest juz porysowana to tak moze byc ale jak nie jest to nic takiego nie wystepuje.Wiem bo duzo osob znajomych jezdzi angolami po przekladce i wycieraczki tez musieli zmienic.Wszystko ladnie sciaga z szyby ze nawet byscie sie nie poznali ze to angol patrzac na szybe oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.