Gość robertos245 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam wszystkich.Przeszukałem forum ale nie znalazłem tematu który by wyjaśnił mój problem.Moja primerka to P 10 2.0 slx z 95 r.Nie działa mi centralny zamek i elektryka szyb , a jakby tego mało to przepala mi się bezpiecznik od ogrzewania tylnej szyby i lusterek.Prosiłbym o jaką radę. Z góry dziękuję. koledzy potrzebuję nadal pomocy z centralnym i elektryką szyb nadal nie działają a już wymieniłem bezpiecznik pod maską był przepalony .Ogrzewanie tylnej szyby i lusterek już zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Centralny odmarznie, spokojnie. U mnie przy -22 dzisiaj to samo, bez problemu z kluczyka otworzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.