Gość nightstalker Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 witam nie znalazłem odpowiedzi na forum więc zakładam nowy temat otóż odnoszę wrażenie że mam trochę za małe wolne obrotki silnika ( około 600 do 700 nie mam kabla więc oceniam na oko wskazówka minimalnie wychyla się nad 500 obr.)więc: jak w temacie mam pytanko jak wyregulować bieg jałowy w mojej primerce? z góry dzięki i pozdrawiam Night. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Obroty można regulować którąś śrubką przy potencjometrze pedału gazu. Niestety nie pamiętam jak to było. Musisz się pomęczyć i poszukać w starych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 jeśli nie znalazłeś odpowiedzi to najpierw poszukaj bo ten ten temat był kiedyś wałkowany i pisz w nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longer 81 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 W mojej Primerce - ponad 600 ob.na min. i mi pasuje nic się nie dzieje,a więc nic nie zmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.