Gość Renatis23 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 WITAM, MAM PROBLEM ZE WSKAŹNIKIEM BENZYNY, PONIEWAŻ DOSŁOWNIE SKACZE JAK CHCE... RAZ WSKAZUJE PÓŁ BAKU A ZA CHWILĘ NIEMAL ZAPALA SIĘ ŻYD.. JEST TO BARDZO UCIĄŻLIWE... WIECIE MOŻE CZYM TO MOŻE BYĆ SPOWODOWANE ??? P/S ŻYCZĘ WSZYSTKIM FORUMOWICZOM WYSTRZAŁOWEJ IMPREZY SYLWESTROWEJ ORAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU !!! POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 było poszukaj kończy sie rozebraniem wskażników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czesterv Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 było poszukaj kończy sie rozebraniem wskażników wcale niekoniecznie u mnie skończyło się na wymontowaniu licznika, wyciągnięciu i ponownym włożeniu wtyczki i od ponad dwóch miesięcy spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja mam to samo ale zegarów nie chce mi sie rozbierać, niebawem zbiorę sie do wymiany podświetlenia wtedy zobaczę czy patent z wtyczką zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renatis23 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 wcale niekoniecznie u mnie skończyło się na wymontowaniu licznika, wyciągnięciu i ponownym włożeniu wtyczki i od ponad dwóch miesięcy spokój No mam nadzieję, że wystarczy wyciągnięcie i ponowne włożenie wtyczki Dzięki za odpowiedzi!!! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibby Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 popieram było , ja wykonałem u siebie i teraz działa bez błędnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.