Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

nie ma mocy nie wchodzi na obroty

Gość marcin76

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam problem z tym motorem a objawia sie to tak iz podczas jazdy silnik nie ciagnie jest zamulony telepie nim jak by nie chodzil na wszystkich garach jak by nie mial iskry lub nie dochodzilo paliwo.Filtr paliwa wymieniony pompa paliwa wymieniona przewody wysokiego napiecia wymienione swiece ngk oryginal wymienione rozrzad sprawdzalem u mechanika jest ok.Jest taki zamulony na gazie i na benzynie zostalo tylko wymienic cewke?moze mieliscie podobne problemy.

witam mam problem z tym motorem a objawia sie to tak iz podczas jazdy silnik nie ciagnie jest zamulony jak by nie mial iskry lub nie dochodzilo paliwo.Filtr paliwa wymieniony pompa paliwa wymieniona przewody wysokiego napiecia wymienione swiece ngk oryginal wymienione rozrzad sprawdzalem u mechanika jest ok.Jest taki zamulony na gazie i na benzynie zostalo tylko wymienic cewke?moze mieliscie podobne problemy.

Cześć , sprawdzałeś przepływomierz powietrza?? Pod nim jest taka mała siateczka oraz otworek,dla konsrewacji i lepszego przepływu przeczyść to bebzyną ekstrakcyjną.Diabeł tkwi w szczegółach,jakznajdziesz przyczyne to napisz co go bolało. Pozdrawiam RAF

Cześć , sprawdzałeś przepływomierz powietrza?? Pod nim jest taka mała siateczka oraz otworek,dla konsrewacji i lepszego przepływu przeczyść to bebzyną ekstrakcyjną.Diabeł tkwi w szczegółach,jakznajdziesz przyczyne to napisz co go bolało. Pozdrawiam RAF

w moim modelu nie ma przeplywomierza powietrza to jest jakas dziwna wersja tego silnika filtr powietrza ma tak samo jak w fiacie 125p.nissanterrano30.jpg w2048.png

• 2 miesiące temu...

miałem tak ale tylko na gazie i dlugo nie mogłem dojśc a okazało sie że kwestia mieszanki gaz powietrze

a silnik żaden dziwny tylko jednopunkt mam aktualnie takiego niestety padł silnik

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...