Gość Grzesio0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam ! ;] Na początek lata zaplanowałem PROJEKT SWAP z mojej 1.4 na 2.0 GTI ;D związku z tym mam 1 pytanko na sam początek zbierania info.... Tak więc czy mocowanie silnika 1.4 z almery 5 drzwiowej jest taki sam jak w GTI ? Narazie tylko jedno pytanko ale z pewnością zasypie was dużo ilością pytań ;] ktoś kto już robił swapa mile widziany ;D:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Niestety łapy silnika i skrzyni biegów w 1.4 i 2.0 są inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesio0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 szkoda ... myślałem że pujdzie szybciej z przekładką ;D a jednak będzie troszeczke zabawy ;D coś jeszcze mnie może zaskoczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.