Gość djrolex Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam posiadam Primerkę z 95 roku 1,6 16 v benzyna + gaz, wymieniałem nie dawno sprzęgło i chciałem również wymienić linkę od sprzęgła ale jak się okazało ta którą kupiłem jest ok 10 cm za krótka... czy są różne długości tych linek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Kupiłeś nową czy używaną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość philein Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgodnie z katalogiem ic powinna miec 735mm długości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djrolex Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Kupiłem nową i zapomniałem ją zmierzyć zanim oddałem do sklepu;/ zna może ktoś jakie są długości tych linek?bo może są dłuższe i krótsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.