Dominik14 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Moze taka ankietka?Silnik i spalanie miasto/trasa tylko na blosie?Mam zamiar zalozyc blos bo na sekwencje niestety nie uda mi sie nazbierac a na mikserze to masakra nie jazda wiec moze blos jesli spalanie da sie w miare sensowne ustawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek105 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam. Spalanie trasa 8-9 l/lpg.(dobre tempo) miasto ok.12(raczej nie więcej) Moim zdaniem sekwencja znacząco lepszego wyniku nie osiagnie. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekol Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 U nie trasa 10-11l a miasto do 14l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Primera 2.0 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam u mnie trasa i miasto 20l. Silnik 2.0 na jedno punkcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 mi na Blosie palił 9... w trasie i do 15 l po mieście na sekw mam 9 trasa i do 12 miasto co do jałowych to bardzo ładne są a i na luzie spokojnie da się jeździć blosy troche drogie się zrobiły teraz .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.