mirja Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam, tak przy wieczerzy wpadło mi do głowy pytanie, czy nasz samochód - Nissan Note posiada ocynkowane blachy? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś rozwiał moje wątpliwości . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam, tak przy wieczerzy wpadło mi do głowy pytanie, czy nasz samochód - Nissan Note posiada ocynkowane blachy? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś rozwiał moje wątpliwości . Pozdrawiam 12 lat na perforację ,to raczej napewno blachy są zabezpieczone galwanicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 wg mojego rozeznania wszystkie blachy są obustronnie cynkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.