Gość patryk7 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mam pytanie podczas mrozu auto zachowuje się tak jak by nie miało amortyzacji ,tył dobija (jak by do asfaltu) problem mija przy temperaturze dodatniej. Jaka może być przyczyna i jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walek232 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Mam pytanie podczas mrozu auto zachowuje się tak jak by nie miało amortyzacji ,tył dobija (jak by do asfaltu) problem mija przy temperaturze dodatniej. Jaka może być przyczyna i jak temu zaradzić? mam to samo wymieniłem sprężyny. nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Amorki przymarzły.Jedynie wymiana może tu coś pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.