Gość janosik111 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam Szukam lusterka prawego manualnego do Nissanka Sunny 1996 r potrzebuje lusterko kompletne (czyli z obudową) bo żonka uczyła się cofać i nie zauważyła słupka... Przegląd mam jutro i jak najszybciej potrzebuje wymienić to lusterko bo nie przejde z pękniętym ani nawet tylko z wymienioną szybką lusterka musi być całe kompletne. I pytanie z mojej strony jak z zamontowaniem jak już takowe zdobędę jest to jakiś problem czy dam rade sam wymontować stare i zamontować nowe. Dodatkowo niedziała mi spryskiwać z przodu i tyłu i wycieraczka tylna więc jak ktoś miałby części do naprawy to czekam na info na GG lub tu na forum Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radomek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 jak dobrze się orientuje to prawe lusterko (od pasazera) nie jest konieczne do przegladu, przeciez sa jeszcze maluchy co wogole takiego nie maja ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janosik111 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 To źle się orientujesz bo jeżeli auto fabrycznie było w coś wyposarzone to musi to posiadać w trakcie przeglądu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość el ronin00 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Co do montażu ,to żadnych cudów tam nie ma Lusterko trzyma się drzwi na 3ch śrubach (10?),ja przerabiając ten temat po prostu zdjąłem boczek drzwi by mieć lepszy dostęp.Pracy 30 min popijając kawe.....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Inspraj Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam jak potrzebujecie dalej tego lusterka to posiadam od nisana z 94r. i posiadam równiez wszystkie czesci do nissana z 94r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.