Coobcio Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Garzeciki jak znalazł Nie ostała CI się jedna sztuka felgi 14" z Sunnego GTi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Negra Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Podaj jaka byłaby cena odbitki tego grilla z Pulsara VZR? jak zwykle niezadawalająca dla Was forumowiczów. Kopyto bedzie kosztowało z 350 zł, a sama odbitka bez mojego zarobku na Was to koszt 170 zł... Garzeciki jak znalazł Nie ostała CI się jedna sztuka felgi 14" z Sunnego GTi ?? sam kupiłem właśnie piątą sztukę, ale jeżeli życzysz, to Ci odstąpię po kosztach, a ładna, nie używana na PL drogach, służyła jako zapas, bez dekielka Nissan. pozdro, Negra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noSSbuk Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Wątpię, żeby ktoś to kupił za 350 zł, ale powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _borewicz Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jeśli będziesz odbijał to jestem zainteresowany jedną sztuką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Negra Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Wątpię, żeby ktoś to kupił za 350 zł, ale powodzenia Ja nie mówie o takiej kwocie - 350 zł. Ja wiem, że to normalne... ze wszyscy coś chcą, ale najlepiej za darmo i z wysyłką za free... Ja za grill 2slatJDM, który mi sie najbardziej podoba i mam go na almerze, zapaciłem z transportem do PL z JAPONII = 450 zł... do tego jak ktoś chce odbitke z włókna, to za kopyto zapłaciłem już 300 zł, więc każda kopia dla klienta jest za 200 zł (ponoć drogo, ja mam na tym tylko 50 zł przycinki, ale olać to). Jeżeli grill z Pulsara VZR, mam oddać do odbitki, to za kopyto ja musze zapłacić kolejne 350 zł, a za odbitke skoro 200 jest za dużo, to zaczyna mi się to nie opłacać... więc wątpię że bedę robił odbitke, sprzedam w całości innemu i niech sie martwi... Mam też cały BodyKit z Pulsara VZR, zderzaki przód i tył oraz progi... ale tego odbijać nie bede... pozdro, Negra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość p'xxl Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Negra widzisz za bardzo się nadymasz tym wszystkim. Wystarczy zebrać ludzi a na kopyto by się znalazło. Druga sprawa to zależy jak dla kogo ale dla mnie cena za grill jaką podałeś nie jest wygórowana. Jeżeli nie będziesz odbijał tego grilla z pulsara to za 200 PLN z radością kupię odbitkę 2slat. Chyba, że chcesz sprzedać oryginał z VZR-a to podaj cenę na priwie. Nie musisz robić z forumowiczów dziadów, którym na wszystko szkoda kasy. Wiadomo, że wszystko kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 VZR jest juz zarezerwowany a dokładniej sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Negra Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 VZR jest juz zarezerwowany a dokładniej sprzedany nic o tym nie wiem... Nie pamiętam, zebym komuś go sprzedał... wiesz coś czego ja nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość p'xxl Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Negra to co z ta odbitką 2slat? Z radością od Ciebie kupię za 200 PLN jak pisałeś i oczywiście zapłacę za przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Negra Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam. Mało się ruszyło w projekcie, gdyż powstaje aktualnie nowy samochód także z pod marki Nissan, ale z mocnniejszym silnikiem i inną bryłą nadwoizia. Szczegóły niebawem, powiem tylko że będzie biały w pakiecie VZRa / GTi... TA zielona Almerka jest do sprzedania, po lekkich przejściach, razem z drugim samochodem Sunny 2.0 GTi SR20deh, który miał być jako dawca części. Szczegóły poniżej: Almera http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C14092384 Sunny http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C14092673 Doradźcie mi, czy mam tutaj kontynuować temat z nowym nabytkiem i pracami nad nim, czy mam założyć nowy temat z nowym autem ? Dzięki, pozdro, Negra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dla nowego projektu poprosimy o założenie nowego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi