Gość pookie Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam Dla zainteresowanych - poniżej w załączniku mam podręcznik użytkownika T-30 w j. angielskim (3,3mb) w pdf. Szczerze powiem, że nie ma tam zbyt wielu informacji, do których samemu nie można by dojść. pozdr 2a0ac14aa087d9d66fee6ad9d8067400.PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinekn16 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 witam, jezeli ktos posiada zeskanowana instrukcje obsługi w j.polskim (całą lub fragmenty) prosilbym o wyslanie mailem: marcinekn16@wp.pl z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) cześć mam instrukcję po polsku jeśli jesteś zainteresowany to zadzwoń Edytowane 8 Listopada 2009 przez jankbkak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr G. Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Poszukuje instrukcji do T-31 Czy mozecie mi pomoc w jej uzyskaniu Jesli mozna wysłac to prosze na adres : gary78WYTNIJ@wp.pl (WYTNIJ nalezy usunac z adresu) Z góry DZIEKUJE za pomoc Z pozdrowieniem Piotr G. tel. 513-123-885 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 a może to http://cgi.ebay.pl/NISSAN-X-TRAIL-T30-naprawa,ustawienia,schematy..._W0QQitemZ390115528704QQcmdZViewItemQQimsxZ20091108?IMSfp=TL091108189001r258 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikam Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) Witam Ponieważ dysponuję instrukcją do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku, postanowiłem, że podzielę się nią z Tobą. Jako, że mam ją w wersji drukowanej, to muszę ją skanować w wolnych chwilach. Postaram się zamieścić tutaj wszystkie rozdziały. Na początek zeskanowany rozdział pierwszy. Rozdział 2 część pierwsza Rozdział 2 część druga Ponieważ miejsce na załączniki jest ograniczone, całe rozdziały mogę wysłać na podany na prv adresy E-mail. nissan_01 012.zip Obraz 009.zip Obraz 019.zip Edytowane 7 Stycznia 2010 przez mikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek2510 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam Ponieważ dysponuję instrukcją do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku, postanowiłem, że podzielę się nią z Tobą. Jako, że mam ją w wersji drukowanej, to muszę ją skanować w wolnych chwilach. Postaram się zamieścić tutaj wszystkie rozdziały. Na początek zeskanowany rozdział pierwszy. Rozdział 2 część pierwsza Rozdział 2 część druga Ponieważ miejsce na załączniki jest ograniczone, całe rozdziały mogę wysłać na podany na prv adresy E-mail. [/quote Pomysła doskonały, jeżeli mogę prosić, podaje adres j.gorny@hotmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość georg890 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja również jestem chętny na instrukcje podaje maila georg890@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ja również jestem chętny okrasa@interia.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) Mogę podesłać skan, ale po angielsku. Silnik YD po rusku. Edytowane 7 Stycznia 2010 przez dzidek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MonteChristo Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jeśli można to ja również. sindbad_zeglarz@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzerat Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 (edytowane) Witam Ponieważ dysponuję instrukcją do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku, postanowiłem, że podzielę się nią z Tobą. Jako, że mam ją w wersji drukowanej, to muszę ją skanować w wolnych chwilach. Postaram się zamieścić tutaj wszystkie rozdziały. Na początek zeskanowany rozdział pierwszy. Rozdział 2 część pierwsza Rozdział 2 część druga Ponieważ miejsce na załączniki jest ograniczone, całe rozdziały mogę wysłać na podany na prv adresy E-mail. Bardzo proszę o przesłanie instrukcji i dla mnie na adres: dzerat@poczta.onet.pl Edytowane 8 Stycznia 2010 przez Dzerat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek123 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ja również jestem chętny na instrukcje januszleputa@interia.pl Dziekuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lusowiak Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kolego! Ja też proszę. Nie zostawiaj mnie w potrzebie. Paweł S. adres toŁ pas11@wp.pl Jeszcze raz podaję bo zakradł się błąd pas11@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Z Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja bym terz poprosił na email: bartoszzajac@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 to ja tez poprosze m.paruzel@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boorne Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam jako przyszły użytkownik X-a też proszę o instrukcję - coś na doby początek trzeba mieć boorne@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klakier2606 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ja tez by prosil klakier122@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ku Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja też uprzejmie poproszę jarek_ku@poczta.onet.pl pozdr jk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Będę zobowiązany : bazyl9@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lusowiak Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam Ponieważ dysponuję instrukcją do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku, postanowiłem, że podzielę się nią z Tobą. Jako, że mam ją w wersji drukowanej, to muszę ją skanować w wolnych chwilach. Postaram się zamieścić tutaj wszystkie rozdziały. Na początek zeskanowany rozdział pierwszy. Rozdział 2 część pierwsza Rozdział 2 część druga Ponieważ miejsce na załączniki jest ograniczone, całe rozdziały mogę wysłać na podany na prv adresy E-mail. Mikam!!!. Bardzo dziękuję za pracę jaką włożyłeś by zaspokoić w wiedzę o X-trail mnie i innych forumpowiczów.Doceniam to bo było co robić. Dziękuję. Paweł S. "Lusowiak" Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maks Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Serdecznie dziękuje . Wspaniała robota. Mam prosbe tylko o 3 rozdział, bo nie dotarł na m.paruzel@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stefan2215 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja także poproszę: stefan2215@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szlumik Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Wiem, że jak ja jeszcze poproszę ... to już będzie przegięcie .... ale poproszę szlumik@wp.pl z góry Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Puchatek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 No ale chyba nic się nie stanie jak i ja poproszę puchatek.94@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi