Gość swim32 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 witam jak cos ja tez mam instrukcje po polsku wiec moge wyslac pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysockip Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja dołączam się do prośby o instrukcję na meila: wysockip@g.pl z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 witam jak cos ja tez mam instrukcje po polsku wiec moge wyslac pozd Dobrze Kolego że wspomogłeś. kylo3@op.pl , z góry dziękuję. witam jak cos ja tez mam instrukcje po polsku wiec moge wyslac pozd Dobrze że wspomogłeś Kolegę. kylo3@op.pl Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szlumik Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 witam jak cos ja tez mam instrukcje po polsku wiec moge wyslac pozd Wiem, że .... ale poproszę szlumik@wp.pl z góry Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość otylio Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja także poproszę. gogol@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek15rw Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 jak bys mogl to ja tez bardzo prosze bo mam mały problem z tylnią wycieraczką i zgóry dziękuję bodek15rw@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szlumik Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 W tym przypadku instrukcja za dużo nie pomoże. Miałem problemy z tylna wycieraczką w poprzednim samochodzie. Należy rozebrać obudowę z silniczkiem tylnej wycieraczki i przeczyścić szczotki i komutator, złożyć, zamontować i powinno być dobrze. Bezpiecznik jest OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek134 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja też bym z wielka przyjemnością poprosił: Jacol15@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr G. Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 gary78@wp.pl DZiekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamst Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) Bardzo serdecznie proszę o przesłanie na adres : pronit@poczta.onet.pl Z góry dziękuję!!! Edytowane 23 Stycznia 2010 przez adamst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewcia:) Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) Witam;) Prosiłabym bardzo o przesłanie mi instrukcji do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku,będę bardzo wdzięczna;)-ewcia0289@wp.pl Pozdrawiam;) Edytowane 23 Stycznia 2010 przez ewcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wacio Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam swrdecznie !! Również byłbym ogromnie wdzieczny za przesłanie instrukcji obsługi na adres m330@onet.eu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tititi Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jesli ktos bedzie taki laskawy. To ja rowniez poprosze. Bede bardzo wdzieczny. Moj email to: surowkowie@tlen.pl Dzieki wielkie. pzdr. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pookie Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam Ja będę również wdzięczny: ppukiewicz@gmail.com z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Puchatek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 To ja jeszcze raz poproszę, bo kolega mikam chyba zapomniał: puchatek.94@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulek25 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam Również bardzo prosiłbym o instrukcje tulek25@op.pl Z góry Dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SENDAL1 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dzień dobry jeśli nie sprawi to kłopotu to też bym poprosił instrukcje."kytsul@wp.pl Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yugoweg Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam Również i ja bardzo proszę o przesłanie instrukcji yugoweg@poczta.fm Z góry serdecznie dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość looqass Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam. Jesli ktos bedzie taki laskawy. To ja rowniez poprosze. Bede niezmiernie wdzieczny. looqass@o2.pl Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregfr Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jak wszyscy to wszyscy ja też poproszę przyda się. gkohut@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RYNI Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 (edytowane) jestem posiadaczem instrukcji tylko po francusku więc też poprosze będę wdzięczny Edytowane 22 Września 2010 przez RYNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jano77 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Także prosił bym instrukcję do X-traila - T30 po polsku jeśli ktoś by był tak dobry mail:jamaru@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baks79 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja też bardzo poprosze o instrukcje. truszkowski.krzysztof@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ibak77 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam Ponieważ dysponuję instrukcją do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku, postanowiłem, że podzielę się nią z Tobą. Jako, że mam ją w wersji drukowanej, to muszę ją skanować w wolnych chwilach. Postaram się zamieścić tutaj wszystkie rozdziały. Na początek zeskanowany rozdział pierwszy. Rozdział 2 część pierwsza Rozdział 2 część druga Ponieważ miejsce na załączniki jest ograniczone, całe rozdziały mogę wysłać na podany na prv adresy E-mail. witam.... bardzo proszę o instrukcje właśnie kupiłem x-sa i naprawdę przydałaby się instrukcja dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 witam.... bardzo proszę o instrukcje właśnie kupiłem x-sa i naprawdę przydałaby się instrukcja dzięki Dolaczam sie do prosby reszty uzytkowników x-trail.Bardzo prosze o polska wersje instrukcji.Z gory bardzo dziekuje. Pozdrawiam Piotr Nowak Piotrek3@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi