Gość piterb1 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ma może ktoś polską instrukcje do t30 - z lat 2004-2007? mam tylko angielską . ta pare postów wyżej to do t30 2001-2003 w niektróch punktach dość mocni sie rózni (np cały kokpit)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieszkop Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam! Poszukałem trochę i to co znalazłem umieszczam. http://www.filesonic.com/file/1411191544/T30_instrukcja.pdf http://www.filesonic.com/file/1411191554/Nissan_X-Trail_T31_service_manual[March_2007].rar http://www.filesonic.com/file/1411191564/Nissan_X-trail_t30_series_2005_service.zip http://www.filesonic.com/file/1411191574/2006-Nissan-XTrail-Handbook.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oguh Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Szukam instrukcji do Mojego x-a z 2003 roku 2,2, dci ... czy ktoś poratuje? Linki powyżej nie działają ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sztymela Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Witam ! Zepsuł mi się zamek w drzwiach kierowcy,potrzebuje zdjąć boczek,nie wiem jak się do tego zabrać żeby nie popsuć x-trail 2,2 tdi 2005r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeroq Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 niestety link do instrukcji nie działa ! jeżeli ktoś z Was posiada instrukcję w języku polskim poskładaną w jedną całość to będę bardzo wdzięczny - proszę o kontakt na PW to prześlę adres e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rerereek Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam Ponieważ dysponuję instrukcją do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku, postanowiłem, że podzielę się nią z Tobą. Jako, że mam ją w wersji drukowanej, to muszę ją skanować w wolnych chwilach. Postaram się zamieścić tutaj wszystkie rozdziały. Na początek zeskanowany rozdział pierwszy. Rozdział 2 część pierwsza Rozdział 2 część druga Ponieważ miejsce na załączniki jest ograniczone, całe rozdziały mogę wysłać na podany na prv adresy E-mail. Witam Ponieważ dysponuję instrukcją do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku, postanowiłem, że podzielę się nią z Tobą. Jako, że mam ją w wersji drukowanej, to muszę ją skanować w wolnych chwilach. Postaram się zamieścić tutaj wszystkie rozdziały. Na początek zeskanowany rozdział pierwszy. Rozdział 2 część pierwsza Rozdział 2 część druga Ponieważ miejsce na załączniki jest ograniczone, całe rozdziały mogę wysłać na podany na prv adresy E-mail. jeżeli można instrukcję przesłać to sajewiczp@wp.pl dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał X-trail Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam Jak można to ja też bym prosił o instrukcję PL do X-trail 2005r. ms.bmw735@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 również poproszę o instrukcję do T30 (rok 2006) na maila bartezm@wp.pl W zamian jeśli ktoś potrzebuje posiadam do T31 w pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufryd Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 przyłaczam sie do prosby!! i z gory dziekuje moj mail: artsuf@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość masa57 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Wiem że to jest już nudne ale jeśli moge prosić instrukcję do X-Trail 2,2 DCI T30 z 2003r. będę bardzo wdzięczny. Mój mail wiesiek0312@gmail.com Edytowane 24 Listopada 2012 przez masa57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ktoś ma tą instrukcję do T30? czy ten temat to tylko taka ściema? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie mam po Polsku ale ma po angielsku: http://speedy.sh/wQ2Af/2006-Nissan-XTrail-Handbook.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 może być i po angolsku chociaż ja preferuję suahili Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryszard61 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam wszystkich Klubowiczów:) Jestem zainteresowany instrukcją obsługi Nissan X-Trail T30 w języku polskim. Czy mógłby mi ktoś przesłać instrukcję jako plik pdf na maila? mój email: beliarus1995@o2.pl Pozdrawiam , ryszard61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stsskil Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dzień dobry, chciałem zapytać czy jest jeszcze możliwość uzyskania instrukcji do Nissan X-Trail 2,2 DCI T30 z 2005r.? Jeżeli tak byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie mi jej na adres mailowy: eatmorecrow@op.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xdark Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam wszystkich )) Kiedy sprowadziłem swojego X-a z Włoch szukałem instrukcji w necie i znalazłem tą stronkę: http://www.filerocket.pl/?plik==AVVGVEVIhmRSVUM18kRO5UZEhGVU5GbzEmVG90UrJVTNZlR2QFWOJ0VHVkMOhFboNGSohUW31TP&wut=instrukcja_obslugi_nissan_x-_trail.zip#571372-instrukcja_obslugi_nissan_x-_trail Po pewnym czasie kupiłem na Allegro za pare groszy instrukcję po Polsku )) Mam nadzieję że pomogłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Captain Jack Sparrow Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam potrzebuję instrukcję do x-traila t-30 2,2 dCi. linki, które podaliście na tej stronie nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Jak byś w poście podał maila to za pepsi (browara nie pijam) mógłbym wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufryd Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 hej Bartezm! Bardzo bym Cie prosil o ta instrukcje na maila artsuf@poczta.onet.pl dzieki serdeczne jak bys znalazl chwilke to prosze o jakies info co zrobic z tym moim radiem, i jak zachowac stereowanie z kierownicy dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 oki - kto jeszcze chce niech wali cobym mógł za jednym razem wpisać wszystkie adresy... to waży 75mb a mój net prędkością nie powala. Czekam na chętnych do jutra do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufryd Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 super dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Captain Jack Sparrow Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 oki - kto jeszcze chce niech wali cobym mógł za jednym razem wpisać wszystkie adresy... to waży 75mb a mój net prędkością nie powala. Czekam na chętnych do jutra do wieczora omega6@onet.pl dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 wysłałem - niech ktoś napisze czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufryd Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 jeszcze nie ale spoko jesli to tyle zajmuje to moze to chwilke potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 sprawdzajcie jeszcze raz - trochę zmniejszyłem wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi