Gość gorcys Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam mam a raczej moja primerka problem padło mi pół elektryki nie mam wycieraczek kierunków liczniki nie działają(wskazówka od obrotomierza się troszkę zawiesiła na stałe) centralny światełko w podsufitce też padło ito wszystko na raz padło odpala tylko z wciśnięntym gazem i minimalnym poborem prądu przez użądzenia które jeszcze działają (światła radjo )szarpie przy jeżdzie gaśnie bez przygazowania pomocy Dodam jeszcze że dziś odebrałem go z naprawy wymieniali mi pompę wody,miskę, olej i filtr,oraz czyścili koronki i czujniki abs prośba o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poszukaj puszki z bezpiecznikami pod maską silnika, nie wiem gdzie jest w primierce. Pewnie koło akumulatora. Przyjrzy sie dokładnie bezpiecznikom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Split Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Tak jak kolega radzi zacznij od przejrzenia wszystkich puszek bezpieczników skrzynek itd,a także przekaźników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 a akumulator naładowany? jak nie to tak głupieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.