Gość bogdan815 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 witam może mi ktoś powie co się dzieje,otóż gdy pojeżdżę na napędzie 4x4 to później w garażu są nieduże plamy oleju pod przednim napędem,jak jeździłem bez napędu było sucho pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 witam może mi ktoś powie co się dzieje,otóż gdy pojeżdżę na napędzie 4x4 to później w garażu są nieduże plamy oleju pod przednim napędem,jak jeździłem bez napędu było sucho pozdrawiam wszystkich kuknij na uszczelniacze wału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir-e Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 kuknij na uszczelniacze wału plus oczywiscie luzy na łożyskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.