Gość bogdan815 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 witam może mi ktoś powie co się dzieje,otóż gdy pojeżdżę na napędzie 4x4 to później w garażu są nieduże plamy oleju pod przednim napędem,jak jeździłem bez napędu było sucho pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W dniu 9.01.2010 o 17:29, bogdan815 napisał: witam może mi ktoś powie co się dzieje,otóż gdy pojeżdżę na napędzie 4x4 to później w garażu są nieduże plamy oleju pod przednim napędem,jak jeździłem bez napędu było sucho pozdrawiam wszystkich kuknij na uszczelniacze wału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir-e Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 W dniu 9.01.2010 o 20:57, loin napisał: kuknij na uszczelniacze wału plus oczywiscie luzy na łożyskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.