Gość Wąski Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Czasami coś mi stuka w silniku,tak jakby jeden tłok(jak diesel) Coś telepie Ma ktos tak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heckler Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Też mam jakieś stukanie,ale nie zawsze.Tak jakby coś obcierało.Takie klepanie,stukanie sam nie wiem jak to określić.Dzisiaj jadę do warsztatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Czasami coś mi stuka w silniku,tak jakby jeden tłok(jak diesel) Coś telepie Ma ktos tak??? Mi tak kiedyś klekotała podpórka maski która wyskoczyła ze swojego uchwytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wąski Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Też mam jakieś stukanie,ale nie zawsze.Tak jakby coś obcierało.Takie klepanie,stukanie sam nie wiem jak to określić.Dzisiaj jadę do warsztatu. Daj znac co Ci powiedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heckler Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Najgorsze jest to że raz jest to stukanie,a raz nie.Posiedziałem tam wczoraj prawie 2 godz.Na szczęście mechanik to usłyszał,ale kompletnie nie wie co to może być.Mam zostawić auto w warsztacie i mają szukać-czy znajdą??hmmm.... wątpię,ale nie mam wyjścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.