Gość Norbert52 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 witam mam pytanie nie wiecie co zrobic z takim malym problemikiem jak zawieszanie wskaznika ropy w sunny 2.0d 94r ?? jak go zaleje to stoi w miejscu za jakis czas,nie raz na drugi dzien pojdzie w gore i znowu stoi .... nie wiecie co z tym zrobić i czy da sie to jakos naprawic ?? i jeszcze jedno co zrobic jak sie nie swieca kontrolki ?? nie sadze zeby sie wszystkie spalily jest do nich jakis bezpiecznik jak tak to prosze o wskazowke jaki i gdzie .... dziekuje z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 witam mam pytanie nie wiecie co zrobic z takim malym problemikiem jak zawieszanie wskaznika ropy w sunny 2.0d 94r ?? jak go zaleje to stoi w miejscu za jakis czas,nie raz na drugi dzien pojdzie w gore i znowu stoi .... nie wiecie co z tym zrobić i czy da sie to jakos naprawic ?? i jeszcze jedno co zrobic jak sie nie swieca kontrolki ?? nie sadze zeby sie wszystkie spalily jest do nich jakis bezpiecznik jak tak to prosze o wskazowke jaki i gdzie .... dziekuje z gory Sprecyzuj te zawieszanie. U mnie jest tak że pierwsze 60-80 km się nie rusza i chyba jest to normalne. Jeśli chodzi o bezpiecznik kontrolek to jeśli jest to jest z lewej strony kierownicy. Pod maską raczej na pewno takiego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zawiesza się, tzn jest na zerowym położeniu? Jeżeli tak, odpuśc i się nie przejmuj, przejdzie samo. Co do kontrolek? Może padło podświetlenie deski rozdzielczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norbert52 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ona raz stoi raz sie rusza,jak jej sie podoba jak zaleje do pelna to ruszy po jakims czasie dojdzie do czerwonej kreski i stoi, zreszta racja to maly problem jesli chodzi o bezpieczniki to wiem gdzie sa tylko nie wiem ktory moze za to odpowiadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Myślę, że w temacie OPIS BEZPIECZNIKÓW ( http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/14950-opis-bezpiecznikow/ ) znajdziesz odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.