Gość nissan1994 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jakiej firmy łożyska kół przednich do Nissana Primery P11 polecacie? Zależy mi aby były w miarę tanie i dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item867144726_lozyska_do_zwrotnicy_nissan_primera_p10_p11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item867144726_lozyska_do_zwrotnicy_nissan_primera_p10_p11.html Kolega potrzebuje łożyska kół przednich a nie zwrotnicy . Ja montowałem NSK cena przystępna a produkt made in japan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calusek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zamontowałem ostatnio SKF, wcześniej jakieś inne, chyba NSK wytrzymało ok. 50tyś. Zależy ile jezdzisz mi wystarczyło na 1,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RooS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja też polecam SKF. Drogie ale dosyć solidne. Lepiej raz zapłacić więcej, niż dwa razy wymieniać jakieś JapanLine czy 4DaysMaxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kn Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Mi też NSK starczyło na jakieś 50 tyś. Czyli około 1,5 - 2 lat. Pewnie następne SKF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dobre są też łożyska KANACO. Cena zestawu na jedno koło ok. 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nissan1994 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Dzięki! Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Hej, czy ktos kto montowal w primerze lozysko NSK/Kanaco (H11016) moglby mi powiedziec czy w zestawie sa dwa pierscienie uszczelniajace czy tylko jeden? Wlasnie dostalem paczke /oczywiscie nowka/ w ktorej jest tylko jeden pierscien :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wieczorem sprawdzę bo mam jeszcze taki zestaw ale z tego co pamiętam był jeden uszczelniacz . Jest tylko jeden uszczelniacz . Sprawdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nicchi Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ja kupiłem zestaw łożyska Japan Line, dlatego, że w środku było łożysko NSK W zestawie były dwa uszczelniacze. One się niezbyt nadają do powtórnego montażu, więc z jednym to mocno bez sensu. Co do trwałości NSK, to w P10 przelatało mi prawie 100 kkm, więc widocznie to losowa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Dzieki Panowie - sprzedawca tez twierdzi ze jest tylko jeden. No nic - akurat jeden mam jeszcze w stanie bez zarzutow wiec bedzie musial byc do powtornej instalacji. pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hiszpan 207 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Ja miałem dwa uszczelniacze, ale juz nie pamiętam jaka to była firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Nowe info - drugi dostane poczta bo im sie gdzies zawieruszyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi