DaSk Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam! Mam taki problem. Podczas wciskania pedału hamulca zapala mi się kontrolka halogenów. Po zwolnieniu pedału kontrolka gaśnie. Podobnie sytuacja wygląda przy włączeniu lewego kierunkowskazu. Podejrzewam, że jest to jakieś zwarcie. Tylko gdzie? Może ktoś już się spotkał z takim problemem i wie jak go rozwiązać. Pozdrawiam DaSk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielarz29 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam miałem podobny problem rozwiązanie było w tylnej lampie tam gdzie jest przeciwmgielny kabel od masy się przetarł i robiło zwarcie. Troche taśmy izolacyjnej i po kłopocie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaSk Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam! Dziękuję za poradę. Sprawdzę i odpiszę. Pozdrawiam DaSk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bigi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 jak dla mnie - jesli ma zwarcie to wymien kabelek od halogenow - nic innego nie ma szans na powodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaSk Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam! Już po naprawie. Okazało się, że po demontażu haka poskręcano "na krótko" przewody elektryczne przy tylnej złączce. Przegniło i było zwarcie. Nieststy 175 zł w plecy:( Ale przynajmniej światła działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.