Gość pablo89ns Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 koledzy chcialbym sie dowiedziec co macie zmienionego lub nowego dodatkowego w swoich almerkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlee11 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nówka sztuka zapach waniliowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopot82 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 N16 1.5 benzyna 2004. dodatek Webasto Thermo Top E ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo89ns Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 n16 2.2 di 2000 rok dodatkiem mam webasto Thermo Top E, kontrole trakcji, niezły sprzecik muzyczny, lampy z rocznika 2007 zamierzam jeszcze przycieme zrobić i podnieść troche moc bo jak na pojemność silnika to troche mało A co do zapachu ja mam cytrynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlee11 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jak można wiedzieć to ile kosztuje taka imprezka jak webasto? w sumie bardzo przydatna rzecz bo mamy globalne ochłodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo89ns Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 http://moto.allegro.pl/item881395870_webasto_thermo_top_e.html ok 1500 zł a robota nie wiem ale pewnie troche trzeba bedzie dac |: ewentualnie uzywane to ok 700 -600 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja mam dodany automatyczny włącznik świateł, w planach webasto i uruchomienie zmieniarki Co jeszcze można dołożyć oprócz halogenów przednich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo89ns Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 o ile sie nie myle to mozna jeszcze tylne lampy z modelu po liftingu umiescic w miejsce starych tak jak w przypadku przednich ale z tym to jeszcze bym sie upewnił na 100 % czy wejda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 195tkm i szumiąca pompa wody shit... poza tym 2xalusy 15 fabryczne i 17 spojler klapasty fabryczny klima anzajge szyby centralny poduszki śtyry abesy stresy nikomu niepotrzebne skórzany kierownik halogeny świecące nie wiadomo gdzie... nowe tarcze nowe wycieraczki instalacja pod kompa+puszka Hotronic czy coś z 82kW na 93kW - dedykowana do almery ale nie jeżdżę na niej to jest dopałka pod sterownik silnika nie wiem co tam jeszcze szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.