bikemc Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam, Zna ktoś procedurę programowania kluczyka w Patrolu Y61? Silnik 3,0. Mam jeden kluczyk z pilotem, który działa prawidłowo, a drugi też z pilotem, ale już nie działa. Myślę że odpowie mi przyjaciel OffRoader:) albo się mylę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yedreck Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam, Zna ktoś procedurę programowania kluczyka w Patrolu Y61? Silnik 3,0. Mam jeden kluczyk z pilotem, który działa prawidłowo, a drugi też z pilotem, ale już nie działa. Myślę że odpowie mi przyjaciel OffRoader:) albo się mylę... Witaj Zaloguj się na forum: www.elektroda.pl Lub poszukaj w tamtejszym archiwum. Gwarantuję Ci, że ktoś pomoże, lub znajdziesz odpowiedź. Mnie jak "krzaczył" się w Patrolu alarm z anty napadem, to właśnie tam znalazłem pomoc i pozbyłem się problemu. Poza tym za mało podałeś danych dotyczących kluczyka (pilota), aby wg mnie można było udzielić Ci odpowiedzi. Stąd zapewne jej brak... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dzięki, jako absolwent Politechniki muszę tam być zarejestrowany że mi do głowy nie przyszło:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.