Gość redin Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Panowie kupilem wczoraj sunnego, nigdzie nie pognity w spoko stanie, bylem dzisiaj nim na przeglądzie zawiecho 90%skutecznosci podobnie hamulce ale po dogłębnym przyjrzeniu sie silnika widze kolo bagnetu plame oleju,i na odpalonym silniku po odkreceniu korka od silnika pryska olej, nie jakos specjalnie mocno ale plamki na rece zostawia np. co moze byc nie tak Panowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Napisz co to za model i silnik. Jeśli to benzyniak to pryska raczej na pewno w każdym, bo tam jest łańcuch rozrządu. U mnie w dieslu na zimnym nie pryska a na ciepłym nie mogę korka odkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pioter Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 sprawdz odmę i filtr powietrza czy nie jest zachlapany ojejem. ja zaslepiłem otwory po odmach ( są dwie )przy filtrze i przy kolektorze i puściłem dłuższe rurki pod samochód i teraz mam równiejsze obroty i czysty filtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość redin Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 niestety silnik to totalna klapa sie okazało, z bagnetu jak z parowozu daje, chyba nie da sie takiej usterki usunąć ? będę nim jeździł dopóki sie nie zatrze, potem zmienie silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.