Gość jkorytko Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam mam Tinke 1.8 z 2001 r. chciałbym ja zagazować interesuje mnie jaka instalację proponujecie i ewentualnie dobrego i uczciwego gazownika w Warszawie. Z góry dziekuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam mam Tinke 1.8 z 2001 r. chciałbym ja zagazować interesuje mnie jaka instalację proponujecie i ewentualnie dobrego i uczciwego gazownika w Warszawie. Z góry dziekuję za pomoc. ja w lipcu założyłem KME i działa bardzo ładnie jestem zadowolony http://www.moto-market.pl/autogrzes-gaz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skoczekx Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja kupiłem Tino z zamontowaną instalacją KME Diego po przebiegu 20 tys. z gazem i jeżdżę nią dalej bez jakichkolwiek problemów, więc mogę polecić tego producenta. Nie jestem z Warszawy, więc speca od gazu nie polecę, ale jeśli masz czas to warto założyć ta instalację tutaj: http://kme.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomecki34 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Bardzo dobre instalacje ma firma BRC ja niedawno założyłem i jestem bardzo zadowolony.Przedtem miałem instalację tej firmy w Astrze i byłem bardzo zadowolony.Przez cztery lata zero problemów tylko przeglądy okresowe i nic poza tym.Nie wiem czy w wawie jest serwis, ale to bardzo znana i duża firma więc na bank jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FatBoy Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Potwierdzam, że to rzeczywiście dobra firma. Miałem okazje się osobiście o tym przekonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.