vazaha Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Mam zamiar, choc stan podwozia mam niezly , zrobic konserwacje podwozia, bo patrze na te nasze "biale" ulice, drogi i slysze jak "chrupie" rdza o karoserie. Mozliwe ze temat byl poruszany ale nie moge znalezc. Moze ktos z kolegow podpowie GDZIE ( Trojmiasto), czym i za jakie pieniadze mozna zakonserwowac powozie X-a, zreszta tu kazdy model moze wchodzic w gre. Bede wdzieczny za informacje,a ze temat na czasie to i innym moze sie przydac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysockip Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam ja konserwuje swoje auta sam, poprzednie dwa konserwowałem sam i X-a też będę na wiosnę konserwował, koszt to dobry środek konserwujący bańka 5 litrowa około 120 zł kupuje taki co firma volvo konserwuje swoje auta, następnie pożyczony pistolet i kompresor, prowizoryczny kanał na podwórku i za 6 godzin mam zrobioną konserwację na lata, aha 1 dzień przed konserwację trzeba wymyć podwozie karszerem, najlepiej całą konserwację przeprowadzać w ciepły dzień wtedy wszystko ładnie schnie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PltnikVratko Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam ja konserwuje swoje auta sam Witam, prawdopodobnie nie każdy ma moźliwość przeprowadzić zabieg konserwacji na parkingu pod blokem. Pozdrawiam Vratko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkozek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Mozliwe ze temat byl poruszany ale nie moge znalezc. Polecam informacje z wątku kiedyś poruszonego: link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.