Gość clooks Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jaki zakupic, zeby nie robic go zaraz. Chodzi mi o to,aby bylo najciszej, zadnych golfiarzowych basow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Walker ma dobre tłumiki. Ja przyznam, że w swojej 13 letniej i po ponad 200 tkm mam nadal oryginał, więc opieram się na opinii innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesio0 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja tak samo w 12 letnie mam dalej orginał ;] jeśli chcesz to mam do sprzedania nowy nie używany tłumik bosala do n15 kiedyś miałem go zakładać do siebie ale zrezygnowałem..... żaden tuning tylko seria tyle ci moge o nim powiedzieć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.