Sygma Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Może ktoś zna te felgi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Oryginalne NISSAN, http://www.aukcjoner.pl/gallery/001691263-jacek-kola.html#I4 to link do chłopaka z forum, sprzedaje kółka. Jak widać tam model, tylko 19 albo ponad. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Oryginalne NISSAN, http://www.aukcjoner.pl/gallery/001691263-jacek-kola.html#I4 to link do chłopaka z forum, sprzedaje kółka. Jak widać tam model, tylko 19 albo ponad. pozdro ja szukam takich 16'tek ale z czujnikami i raczej bez gum, bo juz mam oponki. te duze felgi pierwszy raz widze, wygladaja bardzo ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 No te na aukcjonerze są właśnie 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 To nie moja aukcja:) Chciałem Wam tylko powiedzieć, że jest to produkt oryginalny Nissana. Cena za taką felgę to będzie ok 3 tys jak nie więcej. Lepiej kupić podobne, ale innej dobrej firmy. Np Borbet, bo są mocne i tylko mocne radzę kupić. Myślicie że opłaca się kupić używanego Hard Topa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Myślicie że opłaca się kupić używanego Hard Topa? Tak samo jak z używanym samochodem... - kwestia ceny - kwestia jego stanu Jeżeli cena dobra i nie jest dojechany/połamany/uszkodzony to warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur5250 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Myślicie że opłaca się kupić używanego Hard Topa? Osobiście kupiłem używanego hardtopa (snuga) w dodatku srebrnego a mam navkę w jedynym słusznym kolorze...., z lakierowaniem wyszło mnie 4800 zeta nowy stoi dwa razy drożej,nie ma gwarancji ale to nie jest alfa więc się nie marwię. wszystko pięknie leży więc po co przepłacać ? Śmigam już pół roku. Najważniejsze by nie był powypadkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Używane na pewno pochodzą z rozbitych samochodów. Kwestia tylko w jakim są stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 "W jedynym słusznym kolorze" .. no niestety mam srebrny:P Artur, masz jakieś inne reflektory, czy mi się wydaje? Ja poluję na jakąś okazję z nadbudową. Za 10 tys nie kupię, bo za sam samochód zapłaciłem 75 brutto (nówka z salonu), więc bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.