Gość Palladino19 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 (edytowane) Witam. Mam takie małe pytanie bo bardzo mnie to ciekawi. Mam nissana sunny n14, w dowodzie ma wbity 1993 rok produkcji. Podobno 93r juz szły na wtrysku. A mój sunny ma wszystko jak ten model 93 nawet gril zamiast plastra miodu są paski i w dowodzie stoi 93 ale jest na gaźniku czy to możliwe? jest ten elektronicznie sterowany gaźnik. I ciekawe to jest czy w 93r schodzily jeszcze wersje z gaźnikiem czy nie. Silnik 1.4 . Edytowane 19 Stycznia 2010 przez Palladino19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHOO Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 najlepiej sobie sprawdź po numerze VIN i wtedy się dowiesz jaki masz dokładnbie rok produkcji a nie pierwszej rejestracji. poza tym mój też jest 1.4 wyprodukowany 11.92 i mam na pełnym wtrysku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Palladino19 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Sprawdzałem VIn i tez jest 93 wszystko ma jak 93 tylko gaznik zamiast wtrysku a czy kazdy z modeli sunny mial wspomaganie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHOO Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 nie, nie każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kozamoza1 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 zawsze jest opcja, że miał zmieniany sinik. teraz to można zmieniać jak filtr powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Palladino19 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 No mogłoby tak być ale jednak nie jest od zaufanego przyjaciela kupiony który byl jego drugim wlascicielem nigdy nie byl w nim zmieniany silnik jednym słwoem wersja 93 z gaźnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 No a może do połowy roku robili na gaźniku?, a poza tym w Niemcowni do Fahrzeugscheinu wbijają 1-szą rejestrację.Jak szukałem Sunnego w necie to chyba sporo było z 1993 r na gaźniku. Wersję sprzed i po lifta chyba najlepiej poznać po kierownicy. No i czytałem gdzieś, że po lifcie wszystkie miały wspomaganie a wcześniej różnie. Zapodaj VIN to ja Ci sprawdzę jaki silnik miałeś oryginalnie albo sam sprawdź na japancars.ru./cat/nissan jak będzie w wykazie części gaźnik to gaźnik jak wtrysk to wtrysk i proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Palladino19 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) VIN: JN1FCAN14U01-05531 Модель: FAVALDFN14SFA-AA-H Название: SUNNY Серия модели: N14 Дата выпуска: 12.1992 BODY: 5 DOOR HATCH BACK ENGINE: GA14DS TYPE ENGINE AREA: EUR.B 2 WHEEL DRIVE GRADE: LX TRANS: MANUAL TRANSMISSION Код региона: EL1 Внешний цвет: AJ4 Внутренний цвет: G Wyszło takie cos ale jednak wszystko ma po liftingu tak jak ten z 93 roku i napewno nic nie bylo przerabiane hehe taka wersja z gaźnikiem jeszcze ale po lifcie a z tego idzie sie dowiedziec czy ma to wspomaganie czy nie? Edytowane 22 Stycznia 2010 przez Palladino19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gaweł Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Potwierdzam, grudzień 1992 i gaźnik. Edytowane 22 Stycznia 2010 przez Gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Palladino19 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 hmm a poszuka ktos jakie ma wyposazenie? da sie to sprawdzic? i czy ma wspomaganie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wolly Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Czy ja też mógłbym prosić o rozszyfrowanie VIN-u? JN1ECAN14U0057961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gaweł Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Czy ja też mógłbym prosić o rozszyfrowanie VIN-u? JN1ECAN14U0057961 Poszło PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość areckicz Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ja tez mam w dowodzie wbite rok 95 a tak naprawde to mam 91rok wedlug numeru VIN i tego rocznika sie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi