Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[p12] Automatyczne ryglowanie drzwi. Jak wyłączyć?

Gość sztef99

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli masz antynapad to wbij kod i przytrzymaj ok. 15 sek. przy ostatnim wciśnięciu. Powinna zawyć syrena od alarmu i możesz wtedy zwolnić przycisk. Od tej pory będzie wyłączony alarm. Aby włączyć wystarczy ponownie wbić kod i syrena też zawyje.

Alarm chcę mieć, ale nie chcę żeby mi się drzwi automatycznie ryglowały po ruszeniu samochodem.

To ja się podłączę do tematu.

Czy ta funkcja jest w każdej wersji P12 czy tylko jako dodatkowe wyposażenie?

Bo u mnie tego nie ma załączonego a chciałbym uruchomić.

Sorry że tak długo, ale brak czasu. Mam w samochodzie zamontowany antymapad który automatycznie jest połączony z alarmem i z ryglowaniem drzwi. Jak otworzę lub będą zbyt długo otwarte to włącza się alarm. Aby go wyłączyć to jest specjalny przycisk który mam pod ręką tylko mi znanym miejscu i nim wbijak kod do wyłączania alarmu. Czy to jet wyposażenie standardowe to ciężko mi powiedzieć.

• 1 miesiąc temu...

To ja się podłączę do tematu.

Czy ta funkcja jest w każdej wersji P12 czy tylko jako dodatkowe wyposażenie?

Bo u mnie tego nie ma załączonego a chciałbym uruchomić.

Podpinam się, też szukam jak włączyć tej funkcji.

• 9 miesięcy temu...

Witam, jestem nowym użytkownikiem więc proszę o wyrozumiałość ...)

Za każdym razem kiedy przekręcę kluczyk w P11 (144) z 2000r to automatycznie zamykają mi się drzwi, staje się to niesamowicie uciążliwe.

Proszę o pomoc .

W tym dziale jest P12. Założyłeś już temat w tamtym dziale, po co ponownie o tym piszesz i to tam gdzie nie trzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...