Gość adi007 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam, niedawno zakupiłem nissana primerę p12 2006 roku w dieselu. W instrukcji obsługi(którą znalazłem w internecie) piszą że kamera cofania powinna pojawiać się na monitorze podczas włączenia biegu wstecznego, tym czasem gdy wrzucam bieg wsteczny na monitorze pojawia się napis: Check behind before reversing Co zrobić, aby pokazywał mi się obraz z kamery? odświeżam, proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Napis jest generowany, kamere masz zaslonieta ramka od rejestracji, wytnij górę ramki i po temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrowek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 podłacze sie do tematu a jak mozna usunąc ten napis zeby sie nie pojawiał i czym jest spowodowane ze ten napis sie pojawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rop69 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Napisu nie można usunąć Jest to ostrzeżenie że przy cofaniu nie polegać na samej kamerze ale odwrócić się i sprawdzić czy nie ma nic za tobą !!!!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.